Vise cu litera "O"

marți, 24 septembrie 2013
1 Oaie / Oi - Bogatie, bucurie, castig;- alba- prieten credincios;- batandu-se - suferinta, necazuri;- mai multe in grajd- sensibilitate sufleteasca;- mai multe pascand- prosperitate;- multe in turma- averea va spori;- pascand- noroc;- taind- saracie;- trimise- mare castig;- tunzand- nefericire;- turma de oi grase- imbelsugare;- turma rasfirata de- promisiuni de avere si casnicie buna;- tusind- castig mare;- vazand- semn bun;- zbatandu-se in maracini- ingrijorare, afacerile pornesc greu.
2 Oala - Masa festiva, vei avea slugi;- avand- casatorie;- cioburi de- asteptarile de bine se modifica in rau;- la foc- ospat, nunta; de noapte- imbolnavire;- multe puse la facut- ospat cu cearta;- veche de cupru- cineva doreste sa te ajute ca sa termini un proiect vechi;- vazand sparta- paguba mare;- te impiedici in ea- noroc,- visand- ti-e greu sa incepi afaceri noi.
3 Oameni - Adunare, durere, intrisatare;- adunati- framantari;- auzi- suparare;- a te insoti cu ei- veste placuta;- batrani- noroc, binecuvantare;- barbosi- urmarire, prigonire;- cu defecte fizice- neancredere;- cunoscuti- trecere de timp;- cunoscuti vazuti de departe- dificultate la o petrecere;- discutand cu ei- noroc apropiat, casatorie viitoare;- grup de- vei fi deziluzionat de ceva;- hranind- vei auzi o veste placuta;- imbracati jegos- neplacere;- imbracati in negru- prevestire de moarte;- in duel- aventuri romantice,- intalnind cunoscuti- nerealizari;- in grupuri- mergi impreuna la drum, sperante zadarnice;- locuind in cabina- surpriza la serviciu;- morti- saracie,- multi- zile senine si fericite;- negrii discutand cu ei- perspective norocoase;- ologi- incredere din partea celor din jur;- simplu- suparare;- purtand haine negre- suparare, neliniste interioara;- trentarosi- intristare;- vazand ca se veselesc- nemultumire, nenorocire;- veseli- mari bucurii.
4 Oameni ologi / schiopi - Vei avea parte de neincredere.
5 Oase - alegi- zbucium sufletesc din cauza prietenilor;- ale tale bolnave- primejdie de accident;- alese de carne- pierdere;- adunand- vei pierde un prieten foarte credincios;- de animale- esti pe ounctul de a cheltui multi bani;- de elefant- se apropie bucurii, castig, belsug;- de la umar crescut in afara- adulter, neplaceri in familie;- de mort- greutati, imbolnavire, boala;- ducand oase de mort- greutati continui;- durere de- boala;- fierbinti- paguba la jocuri;- gasesti- insatisfactii la serviciu;- gramada- deces in familie;- mari- ai probleme cu persoane de sex opus;- omenesti- o persoana draga iti va fi plecata o perioada de timp;- sufland in- paguba la jocuri de noroc;- tale- boala rea;- te dor- suferinta;- umarul iesit in afara- vei iubi o persoana inca necunoscuta;- vazand- da de pomana;- visand- o mare schimbare se va intampla in viata ta.
6 Oase de mort - Prevestesc boala.
7 Oaspete - De vei visa ca primesti un musafir, semn e ca nu-ti va junge timpul sa-ti duci la indeplinire planurile; de te vei visa tu insuti oaspete, semn rau este, urmeaza lipsuri mari in viata ta.
8 Oaste - Daca visezi ca lucrezi in cadrul unei armate inseamna ca vei fi avansat in plan social si in planul afacerilor.
9 Oaza -
Pentru majoritatea oamenilor, oaza este asociata cu un loc de refugiu in desert. Datorita asocierii care se face intre aceasta si elementul acvatic, in vise, oaza reprezinta un spatiu in care putem gasi improspatarea emotionala de care avem nevoie.
- Visul in care vezi o oaza se refera la nevoia de o vacanta. Trebuie sa aloci mai mult timp preocuparilor de agrement. Alternativ, visul sugereaza faptul ca esti capabil(a) sa gasesti o solutie buna pentru a iesi din situatii dificile.
- Visele in care cauti o oaza simbolizeaza temerile interioare, nesiguranta si circumstantele coplesitoare. Esti in cautarea unui sprijin emotional.
- Daca ai visat ca parasesti o oaza este semn ca te vei intoarce intr-o lume plina de adversari.
Din punct de vedere spiritual, oaza reprezinta refacerea fortelor si capacitatea de-a scapa de interdictiile impuse in trecut.

10 Obezitate / Obez - Daca visezi ca esti prea gras inseamna ca vei avea noi prieteni si noi dusmani.Este de asemenea un avertisment asupra faptului ca nu este indicat sa mananci sau sa bei mult.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu