Vise cu litera "M"

marți, 24 septembrie 2013
1 Mac - Daca visezi un camp cu maci inseamna ca vei avea o aventura amoroasaA culege maci de pe camp este semn ca planurile tale nu se vor materializa .
2 Mac - Declaratie de dragoste, care se va face printr - o scrisoare, fericire de scurta durata - culegand - dragoste apropiata, de scurta durata - intr - un lan de grau - propunere de dragoste a unei persoane bogate - mancand - sperante desarte - pe camp - bucurie, placere - pe camp intre flori - rusine pentru o situatie - printre buruieni - declaratie a unei persoane deosebit de interesanta cu o frumoasa pozitie sociala - rosu aprins - injosire intr - o situatie - seminte de mac - casatorie tarzie cu o persoana harnica - vazand - mare placere.
3 Macaroane -
Visul in care mananci macarone simbolizeaza confort si usurinta.Visul poate fi si o incercare de a te aduce inapoi la un moment in care lucrurile erau mai simple.
- Daca ai visat ca mananci macaroane cu branza, inseamna ca vei primi oaspeti ce iti aduc bani si daruri.
- Daca in vis gatesti macaroane, inseamna ca vei avea o intalnire cu rudele sau astepti oaspeti, indiferent de ocazie vei avea o companie placuta.

4 Macelar -
Macelarul in vise reprezinta emotii prime sau comportamente imorale. Visul poate fi o metafora pentru "transarea" sau distrugerea unui proiect sau a unei situatii.
- Daca in vis tu esti macelar, semnifica furie infranata si ostilitate.
- Daca in vis macelarul taie carnea in feli inseamna ca trebuie sa fi precaut pentru a nu fi implicat intr-un scandal.

5 Machiaj -
- Daca in vis aplici machiaj inseamna ca incerci sa ascunzi sa sa acoperi un aspect din viata ta. Alternativ, visul indica incercarea de imbunatatire a imaginii de sine si crestere sentimentului de autoincredere.
- Daca ai visat ca porti prea mult machiaj, inseamna ca se pune prea mult accentul pe frumusete si infatisare, mai de graba decat pe ceea ce este in interior.
- Daca in vis machiezi pe altcineva este un semn ca trebuie sa ai grija, in special sa nu te arzi.
- Daca ai visat ca machiajul tau este de o frumusete rara, inseamna ca vei avea succes in relatiile cu sexul opus.
- Daca in vis te machiezi pentru un rol, inseamna ca vei da o mana de ajutor la strangerea unei sume de bani necesari in scopuri caritabile.

6 Macrou -
Visele in care vedem sau mancam macrou, semnifica rapiditate in confruntarea cu unele emotii suprimate. Daca nu abordam aceste probleme emotionale, ne vom simti limitati sau chiar sufocati.
Alternativ, visul inseamna ca doriti sa recompensati un serviciu sau va amintiti de o datorie mai veche.
- Daca ai visat macrou mort, este semn sa te asetepti la vesti proaste sau poate chiar la greutati.
- Daca ai visat macrou viu, este un semn bun, succes in afaceri sau la locul de munca.

7 Magar - Daca calaresti magarul
8 Magar - Un magar incapatanat indica faptul ca mai aveti de luptat o perioada, ca aveti pe umeri o povara fizica sau sufleteasca. Adesea, prin acest vis vi se comunica sa aveti rabdare, sa sperati in zile mai bune. La Artemidoros, magarul care ducea o povara prevestea eliberarea de o sarcina.
9 Magar - Nefericire, nu te certa cu oameni prosti, da dovada de rabdare; - a bate- mari suparari, intristare; - alb- vesti bune; - alergand- deceptie, tristete, ucidere; - alergand dupa un- certuri dramatice; - avand- vei fi ignorat in serviciu; - bland- calomnie; - calare pe el- dispret din partea oamenilor; - calaresti un- desconsideratie; - calatorind cu el- iti vei atinge telul, dar vei fi dispretuit- care zbiara- mari griji- cenusiu- dragoste norocoasa- cumparand- esti cheltuitor, vei fi nevoit sa te restrangi- cu povara grea- nevoi, griji; - impovarat- lucru mult.
10 Magazie -
Magazia in vise reprezinta resurse stocate sau ascunse de energie. Magazia, de asemenea, se poate referi si la amintiri.
Alternativ, visul inseamna ca vi se pun ambitiile si obiectivele in asteptare.
- Daca ai visat o magazie abandonata sau goala indica faptul ca resursele tale interioare au fost epuizate. Ai nevoie de ceva timp liber a-ti restaura energia si pentru a-ti reface resursele.
- Daca ai visat ca lucrezi intr-o magazie, inseamna ca cineva iti va solicita un imprumut.

- Visul in care ai inchiriat o magazie goala reprezinta receptivitate si deschiderea ta catre lucruri noi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu