Vise cu litera "U"

marți, 24 septembrie 2013
1 Ucenicie - Daca visezi ca inveti o noua meserie, fiind ucenic, sugereaza ca vei avea noroc in dragoste si afaceri.Daca un ucenic lucreaza pentru tine, vei avea ocazia sa faci niste bani.
2 Ucide - de vei visa ca ucizi un om, e semn de succes in afaceri; de visezi ca esti tu cel ucis, pierderi inseamna ptr.cel ce face asa ceva.
3 Ucide (A) - semn fericit;- altcineva- indignare;- animale- dorinta de a inlatura o neplacere;- cerb- atingerea unui scop;- colonel- intriga;- cu mana- ai intrat intr-o perioada propice;- pe cineva- intristare, insatisfactie, framantari interioare;- pe un om- viata indelungata;- vaca- lipsuri;- tu esti- viata lunga;- un lup- succes imediat;- un urias- depasirea prejudecatilor;- vipera- nu vei fi in mana dusmanilor.
4 Ucigas - Daca visezi ca omori pe cineva este semn ca trebuie sa fii temperat si ca nu trebuie sa te grabesti in a lua decizii noi.
5 Ud - boala;- de ploaie- vei avea noroc.
6 Uda (A) - noroc si fericire;- flori- bucurie;- gradina de legume- castiguri banesti neasteptate;- plante- iubire, devotament;- trandafiri- ajutor din partea prietenilor.
7 Uita (A) - bagajul- nesiguranta;- la cineva- sanse noi- la jocul de carti- certuri cu amicii;- in oglinda- casatorie imediata.
8 Uitandu-te in jos - de vei visa, semn e ca nu prea te intereseaza cele din preajma ta.
9 Ulcer - grija, necaz;- avand- esti impulsiv.
10 Ulcior - Daca visezi ca torni apa dintr-un ulcior inseamna ca vei scapa de grijile financiare.Daca visezi ca spargi ulciorul inseamna ca vei avea probleme cu picioarele.Daca visezi ca repari un ulcior inseamna ca vei merge la o petrecere unde vor fi multe bauturi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu