Vise cu litera "P"

marți, 24 septembrie 2013
1 Pacali - esti ingrijorat in legatura cu un proiect;- la carti- nu vei realiza un proiect; -in sport-pierdere in principala ta realizare sentimentla.
2 Pacat -
3 Pacatui (a) - cu un barbat- esti ingrijorata de sanatatea cuiva;- cu femei- obstacole la serviciu;- faci o crima- esti lacom, iei mai mult decat ai nevoie.
4 Pace -
A visa de pace si liniste indica o rezolutie a unor probleme emotionale sau de conflict interior. Ea poate semnala sfarsitul unui ciclu si pauza inainte de inceperea unui nou efort, sugereaza ca ati atins un nou nivel de stabilitate si calm. De asemenea, linistea innebunitoare se poate referi la calmul dinaintea furtunii.

5 Pachet - daca primesti un pachet inseamna veste, daca trmiti un pachet inseamna ca te gandesti la cineva sau cineva nou s-ar putea sa apara in viata ta.
6 Pachet - surpriza, ajutor neasteptat;- cu carti- diferende cu partenerul de viata;- cu dulciuri- cearta;- cu ziare- prietenii te vor deziluziona;- cu vata- oprimare;- deschis- vei avea uele probleme de scurta durata;- gol- dubii in afaceri;- in pachet- negocieri;- nu reusim sa-l desfacem- nesiguranta;- primesti- castig in curand;- trimiti- semn bun, realizari, veste in curand.
7 Pachet - vis bun, semne bune ptr. cel care viseaza; visul e rau daca desfaci pachetul, inseamna saracie.
8 Pachet - vis bun daca visezi ca primesti un pachet; visul e rau daca visezi ca desfaci pachetul.
9 Pachete - Pachetele goale sunt un semn ca nu vei reusi tot ce ti-ai propus.Pachetele pline cu bani semnifica prosperitatea; pachetele cu mobila, haine sau alte articole semnifica faptul ca e posibil sa faci o calatorie lunga.
10 Pacient - lipsa de initiativa, pasivitate si lipsa de curaj intr-o situatie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu