Vise cu litera "H"

marți, 24 septembrie 2013
1 Hai - (strigand) nevoia unui stimulent, a unei incurajari, pierderea curajului de a continua.
2 Haina -
Acest vis apare frecvent in somnul femeilor si doar rareori in somnul barbatilor. Are o multime de explicatii. Cele mai importante sunt: de pierzi o haina, in vis, paguba vei avea in viata reala; vei avea paguba si daca te visezi imbracat foarte luxos sau foarte saracacios, cu haine rupte si murdare; haine originale, de firma, de marca, de vei vedea, reusita in serviciu sau in afaceri inseamna; haina rosie de vei visa, s-ar putea sa te imbolnavesti; mai multe haine rosii de vei visa - urmeaza niste momente placute in viata ta; haina de matase - esti invidiat; haina rupta - esti sarac, dar sunt sanse de mai bine; haine elegante, sobre si care-ti vin foarte bine - viata ta va avea un curs bun, spre armonie si liniste, mai ales daca te visezi imbracat cu aceste haine; haine spaland - o buna bucata de vreme vei fi departe de mizeriile vietii; haina cu doua fete - vei avea de-a face cu mincinosi, cu ipocriti; vei avea viitorul pe care ti-l doresti, daca vei visa ca tu iti cosi sau iti repari hainele sau daca tu le tai cu foarfeca; haine murdare - vei avea o nemultumire; de te vei visa imbracat in haine stramte - te vei indatora mai mult decat te tine cureaua; haine spaland - de fapt iti speli sufletul, vei avea inima usoara si senina, vei lasa in urma grijile.
Vezi de asemenea si visul Haine

3 Haine - Element de context ce vizeaza imaginea proprie in fata celorlalti; personalitatea, firea, caracterul personal; in functie de aspectul hainelor, la fel poate fi interpretata impresia facuta celor din jur; vezi si costum; (prea mari) aroganta, aere de superioritate; (prea mici) modestie, complex de inferioritate, mari resurse nefolosite, talente ascunse; (rupte sau murdare) reputatie stirbita, nevoia de a repara imaginea sifoata; critici, barfe, intrigi; (ponosite, cernite, vechi, cenusii, negre, de doliu) teama de pierdere a unei pozitii favorizante; risc, anxietate; dorinta de autocompatimire sau consolare, pierderea curajului si a initiativei, pasivitate; (albe, noi sau curate) crearea unei imagini favorabile, armonie, comunicare buna, optimism, veselie, incredere in fortele proprii, optimism, atitudine pozitiva sinceritate, corectitudine, caracter placut, simpatie; (colorateincredere in viitode moda veche sau originalitate, veselie, simpatie, amicitie, distractie, amuzament; viziune originala, schimbare si la nou; (demodate) conservatorism, rigiditate, teama de nou si de schimbare, incapatanare, pasivitate; (rosii) indrazneala, tupeu, incredere, originaleactiune, dinamism, energie; (originale, extravagante, ciudate, ) crearea unei imagini noi prin socarea celor din jur, gesturi neobisnuite, iesirea din orice tipar, surprize, schimbari neasteptate, nevoia de a face schimbari majore; (cele pe care le folosesti zi de zi) obisnuinta, rutina, amanarea oricaror schimbari, atitudine constanta, poate chiar rigiditate, incapatanare, frica de schimbare; (de gala) dorinte de marire, de a impresiona, de realizare, de bogatie, de autodepasire, de recunoastere a meritelor; mari sperante, optimism; (pe care nu leai imbraca niciodata in mod normal, care nu iti plac sau care nu ti se potrivesc) nevoia urgenta de a face o schimbare de imagine sau de atitudine, chiar daca acestea cer un sacrificiu sau un compromis; (pierdute) deruta, lipsa de incredere in fortele proprii, pesimism, eschivare, fuga de lume, compromitere, descurajare; (gasite) repararea imaginii sau a reputatiei, schimbare favorabila, recapatarea increderii si a sperantei; (in bagaj) sentimentul ca e nevoie sa faci o schimbare urgenta asupra propriei tale vieti sau mentalitati; (in dulap) nevoia unei organizari si planificari, nevoia scoaterii la iveala a propriilor resurse si talente pentru a crea o la mana a douaimagine noua sau a repara una veche gresita; modestie, situatie materiala precara, acceptarea unui compromis sau a unui sacrificiu, umilinta; (de copil) imaturitate, infantilism, incostienta, atitudine deschisa, sincera asupra vietii, dar fara a fi constient de dificultati, nevoie de protectie; (de ploaie) protectie, dorinta de a nu fi ranit, vulnerabilitate, emotivitate, sensibilitate.
Vezi, de asemenea, si Imbracaminte

4 Haltere - Probleme, perioada dificila, piedici, nevoia de a experimenta inainte de a actiona decisiv; nevoia unei pregatiri, a acumularii de experienta; vezi si greutate.
5 Haltere - Impliniri sufletesti modeste- ridica altii- ajutor la nevoie- ridicand noi- scapi de datorii.
6 Ham hamuri -
Visele in care vedem sau folosim un ham simbolizeaza control si lipsa de libertate.
Poate te simti tinut(a) pe loc, fie de propriile temeri sau de altii.
- Daca ai visat ca pui hamuri unui cal sau unui alt animal inseamna ca ai capabilitatea de a te descurca cu situatii noi intalnite.
- Visul in care cumperi un ham nou sugereaza imbunatatirea situatiei materiale.

7 Hamac -
Hamacul in vise reprezinta nevoia de relaxare. Alternativ, visul sugereaza aprecierea asupra vietii, ai realizat ce ti-ai propus.
- Daca in vis ai cazut din hamac inseamna ca ai fost indus(a) in eroare, crezand ca totul este in regula atunci cand nu este. Alternativ, visul inseamna ca inca mai ai lucruri netrminate.
- Visul in care stai cu o persoana de sex opus in hamac semnifica activitati sociale noi.

8 Hamal -
- Daca ai visat un hamal ce iti cara bagajele inseamna ca scapi de o neplacere.
- Daca in vis tu esti hamal, atentie la oboseala cauzata de prea multa munca, aceasta iti poate crea probleme de sanatate.
In traditia orientala hamalul prevesteste nacazuri.

9 Hambar -
Un hambar ce apare in vise reprezinta sentimente care sunt tinute in subconstient. Este posibil ca toate acestea sa se intample in mod natural sau instinctiv.
- Daca ai visat un hambar de grau semnifica prosperitate si bogatie.
- Daca visezi hambar plin inseamna noroc si realizari profesionale.
- Daca si visat hambar gol inseamna speranta desarta. Alternativ, visul inseamna  ne-exploatarea indeajuns de mult a talentelor..
- Daca ai visat un hambar care a luat foc, vei fi macinat(a) de necazuri zilnice.
- Un hambar ce se prabuseste prevesteste probleme in viata.
- Daca ai visat cereale uscate intr-un hambar insemna prosperitate.

10 Hamster hamsteri -

Hamsterul / hamsterii in vise reprezinta emotii subdezvoltate. Te distantezi fata de ceilalti, astfel incat sa nu poti fi ranit sufleteste. Acest vis poate indica, de asemenea, ca problemele legate de sexualitate sunt triviale pentru tine. Ai posibilitatea de a separa sexul de dragoste.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu