Vise cu litera "G"

marți, 24 septembrie 2013
1 Gaina - (Vezi si pasari de curte)Daca visezi ca hranesti gaini familia ta va avea citeva dificultati care se vor insa rezonabilDaca visezi ca vezi o gaina pe ouavei avea o situatie financiara mai bunaDaca vezi ca smulgi penele unei gaini inseamna ca vei avea o perioada plina de bucurieDaca visezi ca omori o gaina te poti astepta la un vizitator-surprizaDaca visezi o gaina cu puii sai s-ar putea sa ai certuri in familie .
2 Gaina - Vesti bune - alba - fecunditate - alba cu gatul gol - beneficii mari - ciugulind - ruina, boala - clocind - negustorie buna, noroc in comert - cotet de - castig - cu pui - familie numeroasa - cu pui mari - noroc, veste buna, vei avea copii multi - dand mancare - belsug - fara pui - intristare adanca - face oua - mari beneficii - grasa - noroc in amor, bogatie - mari - castig in dragoste - mari si grase - rodirea trupului - mai multe ingradite - daune materiale - multe - comunicare - mancate de dihor - paguba - neagra - vei afla o stire importanta - ouand - neantelegere - slaba - mediocritate, vei pati o rusine - umbland prin curte - un nou mostenitor - una - beneficii de mica importanta - vazand - veste buna, noroc in dra.
3 Gaita -
- Daca iti apare o pasare gaita in vis, inseamna ca esti prea arogant si prea increzator in abilitatile tale. Alternativ, visul ar putea sa iti atraga atentia la ceva peste care ai trecut cu atentia.
In traditia romaneasca, gaita, semnifica veste proasta sau ceruri.
- Daca ai visat o gaita ciocanind, inseamna ca ai sa primesti o veste buna.
- O gaita ce sta pe cuib prevesteste sosirea unei rude pe care nu o asteptai.

4 Galagie - Neliniste, stare de iritare, lucruri care nu ies asa cum ai vrea sa iasa, stres, presiuni exercitate asupra ta.
5 Galben - Poate avea atat conotatii pozitive, cat si negative: confort fizic si psihic, incredere, putere de convingere; atrage atentia asupra unor sentimente nedemne, cum ar fi lasitatea, teama, gelozia, avertizandute ca trebuie sa dai dovada de mai multa prudenta in actiuni; incredere in fortele proprii, desi poti intampina obstacole nebanuite; bucurie, simt artistic, atractie fizica si sexuala, gust pentru frumos, inclinatii artistice, placeri; element de context ce vizeaza partenerul de viata sau sora; (daca visul are o tenta fericita) entuziasm, energie debordanta, armonie, caldura, creativitate, intuitie, pace, speranta; (daca visul are o tenta nefericita) temeri, incapacitatea de a actiona.
6 Galben - Este culoarea stralucitoare a soarelui, care ne lumineaza viata. Galbenul auriu simbolizeaza intelepciune si generozitate, galben roscat egoism, iar galbenul pai dezamagirile pe care le avem in viata (vezi, de asemnea culori, soare). .
7 Galbenele -
Galbenelele in vis denota sanatate si longevitate.
- Daca ai visat un buchet de galbenele, inseamna ca vei avea o viata lunga, fericita si plina de prosperitate. Vei evita boli grave si greutati.

8 Galbeni bani -
Potrivit traditiei noastre banii din aur (galbenii) reprezinta succes si avere.
- Daca in vis ai monede din aur, inseamna ca iti vei inmulti averea.
- Daca in vis dai galbeni, vorbele tale vor supara pe cineva.
- Daca ai visat ca primesti de la cineva galbeni, inseamna ca vei fi acceptat(a) intr-un grup influent de oameni bogati.
- Daca ai visat ca buzunarul tau este plin cu monede din aur inseamna ca primesti ajutor in rezolvarea unei probleme complicate.
- Daca in vis vezi la altii galbeni, situatia ta se va schimba in bine.

9 Galbenus de ou -
Galbenusul de ou reprezinta viata, idei si creativitate. Alternativ galbenusul de ou inseamna incasari financiare.
- Daca ai visat ca bati un galbenus de ou, propuneri interesante de afaceri ce trebuie realizate.
- Daca ai visat ca separi galbenusul de albus, inseamna ca din anumite motive va trebui sa fi nedrept fata de un prieten.

10 Galeata - Daca visezi ca duci o galeata plina este semn ca vei petrece clipe frumoase gandindu-te la evenimente trecuteDaca te impiedici de o galeata este semn de boala severa .

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu